Veiling voor SOS Kinderdorpen

Een tijdje geleden werd ik gecontacteerd door SOS Kinderdorpen met de vraag of ik niet wilde deelnemen aan hun bloggersveiling. SOS Kinderdorpen zet zich in om kwetsbare kinderen een thuis en een betere toekomst te bezorgen. Met de bloggersveiling willen ze geld inzamelen voor het Simbahuis. Dat is een project in Liedekerke dat opvang en begeleiding biedt aan gezinnen die de opvoeding van hun kinderen tijdelijk niet meer kunnen garanderen, zodat het gezin zo snel mogelijk samen weer verder kan.

bloggersveiling

Voor een goed doel draag ik graag mijn steentje bij. Toch was het een beetje zoeken naar iets wat ik kon veilen. Ik ga graag eten en wilde eerst een brunch met mezelf aanbieden, maar mijn faalangst kwam daarbij naarboven. Ik kon mezelf er niet van overtuigen dat er mensen bereid zouden zouden om geld te bieden om met mij iets te gaan eten. Zo’n bekende blogger ben ik tenslotte niet.

Dus dacht ik nog wat verder na en koos ik ervoor om een kleedje uit de An Lemmens collectie te verkopen. Dat kocht ik ooit en hangt nu stof te vergaren in mijn kleerkast, want eigenlijk sta ik totaal niet met strapless kleedjes. Toch blijf ik het een mooi kleedje vinden en hoop ik dus dat er iemand centjes op tafel willen leggen om zo het Simbahuis te steunen.


Ik bevind me trouwens in goed gezelschap voor de veiling, want al meer dan 50 andere bloggers veilen een item/ervaring ¬†voor dit goede doel. Mijn favorieten zijn alvast:¬†de ‘behind the scenes’ bij de blog van Dorien Camps, de social media workshop met Kel en de fotoshoot van Karin van Hees.

Wil je graag bieden op mijn item of dat van een van de andere bloggers? Surf dan snel naar: https://like2have.it/bloggersveiling. De veiling verloopt trouwens via eBay en daarom kan je maar 10 dagen bieden op elk item. Snel zijn is dus de boodschap!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.