Let’s have a party(week)!

2015-05-07 19.25.42Gisteren was ik jarig. Ik werd 30. Ik heb nog nooit zoveel de vraag gekregen hoe dat nu voelde. Wel, niet anders dan 29. Oké, als ik met prille twintigers op stap zou gaan, zou ik wellicht wel merken dat ik enkele jaren ouder ben. En sowieso kan ik al minder goed tegen op stap gaan dan vroeger 🙂 (niet qua alcoholverbruik, want een grote drinker ben ik nooit geweest, maar qua vermoeidheid). Maar verder voel ik me vandaag niet slechter dan eergisteren.

Het was een hectische dag gisteren en daardoor dreigde het allemaal een beetje aan me voorbij te gaan. Ik had op voorhand de tip gekregen om een dagje verlof te nemen: “want anders is dat zo voorbij.” Maar wat heb je eraan om een hele dag alleen thuis te zitten? Dus was het plan gewoon te gaan werken, tot ik telefoon kreeg voor een sollicitatie. Een halve dag verlof genomen dan maar. Die ik voor het merendeel onderweg naar de sollicitatie, op de sollicitatieplek (het waren testen en een gesprek) en onderweg terug naar huis heb doorgebracht. Daarna heb ik nog wat kleine dingen afgerond en dan konden we naar de sauna trekken.

We hadden daar een avondje gepland. Het oorspronkelijke plan was om in The Jane te gaan eten. Meestal proberen we in een iets chiquer restaurant te gaan eten met onze respectievelijke verjaardagen (indien mogelijk een sterrenrestaurant). En aangezien ik toch al lang bij Sergio Herman wilde gaan eten, leek mijn verjaardag een geschikt moment. Bleek dus dat de week van 4-10 mei enkel toegankelijk was voor waardebonhouders. Ik heb dan maar wanneer het kon (drie maanden op voorhand alstublieft!) een reservatie gemaakt voor zaterdag 16 mei. Dus dat komt nog.

Het werd dus een avondje privésauna bij NoordZuid met warme tapas en wat cava. Er was in de ruimte die we gereserveerd hadden verder nog een zwembad en een stoombad. Buiten bevonden zich dan de sauna en een jacuzzi. En het was de moeite: drie uur later kwam ik helemaal zen buiten. Zo wat welness kan al eens goed doen.

En om goed te maken dat de rest van de dag wat aan mij voorbijging, vier ik dus nog wat verder. Met taart met de familie op zondag (uiteraard mag mama zich dan ook aan een cadeautje verwachten voor moederdag). En het etentje volgende week zaterdag. To be continued 🙂 …

3 thoughts on “Let’s have a party(week)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.