Dit was april

Maandelijks blik ik terug op wat er op mijn pad kwam. Voordat je het weet is er immers weer een jaar voorbij.

– Pasen: Er werden paaseitjes geraapt door de neefjes en de nichtjes dat het een lieve lust was. Er werd gegeten en gelachen en het zonnetje scheen. Ook paaseitjes die op mijn eigen job staan, smaken nog steeds (ze zijn nog niet op, want we zijn maar met 5 en het was een grote zak). Op paasmaandag trokken wenaar de cinema en dat was fijn. Ik kan dus terugblikken op een geslaagd paasweekend.

– Tulpenpluk: Ik ging tulpen plukken in Berendrecht en dat was een succes.Niet alleen op de dag zelf, maar de tulpen gingen tot eergisteren mee!

-Op naar buiten: het eerste terrasje deed ik in maart, maar april telde nog meer zonnige en warme dagen. Dus aten we ‘s middags buiten op het werk of gingen we aan de Vaart zitten. Er werd ook met vrienden afgesproken voor een terrasje, een hapje en een drankje. Het smaakte naar meer.

-Opgeruimd staat netjes: met enige vertraging, werd er in maart aan de lentekuis begonnen en ondertussen zit ik terug op schema. Vandaag moeten de laatste keukenkasten er nog aan geloven. En onze berging (die is gelukkig maar heel klein) en dan is de benedenverdieping helemaal gedaan.

-De tijd vliegt: het is een cliché, maar het is wel zo. Vandaag is het al mei. De maand waarin ik 30 word. Nooit gedacht dat dit moment er zo snel zou aankomen. April is echt aan mij voorbij gevlogen, zeker de laatste weken. Maar niet getreurd, in mei staan er sowieso nog enkele topactiviteiten op het programma. Waarover later meer :-).

4 thoughts on “Dit was april

  1. “ze zijn nog niet op want we zijn maar met vijf en het is een grote zak” hahahahahaha ik durf niet vertellen hoeveel eitjes wij met twee, of ik in mijn eentje heb opgegeten… maar dat waren in totaal toch meerdere kilo’s vrees ik :/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.