Klaar voor #boostyourpositivity

Vorige week las ik op de blog van Kelly een oproep om deel te nemen aan #boostyourpositivity. Met veel enthousiasme heb ik me ingeschreven. Momenteel kan ik wel een dosis positiviteit gebruiken, niet in het minst omdat het winter is en ik absoluut geen wintermens ben. Was het al maar weer lente. Ik vind het een fijn initiatief en ik merk dat bloggen me goed doet, weer wat met schrijven bezig zijn. Hopelijk kan ik op 8 maart ook naar het afsluitend event gaan. Bloggers leren kennen gecombineerd met een brunch, het lijkt me top. Al zal het voor een introvert als ik wel even over een drempel stappen zijn. Maar het leven is aan de durvers zeker!

De eerste opdracht is een brief schrijven aan je 16-jarige zelf, hem/haar vertellen wat je in al die jaren die je ondertussen achter de rug hebt, hebt opgestoken en hem/haar lessen en inzichten meegeven. Geen evidente opdracht voor me. Er is heel wat raad die ik mijn zestienjarige zelf kan meegeven. Alleen merk ik de laatste tijd dat ik toch wel van wat dingen spijt heb. Voor 99% loopt mijn leven zoals ik zou willen en zou ik de klok ook niet willen terugdraaien, want stel dan dat ik iets anders doe m’n leven slechter zou worden (The Butterfly Effect weet je wel) … Maar er zijn dus een paar zaken die ik wel volledig anders zou aanpakken, vooral op professioneel gebied. Mijn 16-jarige zelf zou daarbij de basis kunnen leggen door wat meer zelfvertrouwen te hebben en af en toe eens wat dingen buiten haar comfortzone te doen. Het zal dus in zekere zin een confronterende brief worden, maar daarom niet minder interessant. Later deze week zal je kunnen lezen wat ik allemaal aan mezelf te vertellen heb.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.