Dit was maart

Vanaf nu blik ik maandelijks even terug op wat er de voorbije maand allemaal op mijn pad kwam. Voordat je het weet is er immers weer een jaar voorbij.

-Tijd voor bezinning: Begin maart moest ik alles eventjes op een rij zetten. De emmer liep over door mijn werksituatie. Ik nam de nodige rust, ontspande me zoveel mogelijk en plande een gesprek in met mijn werkgever. Die reageerde enorm begripvol en deed een aantal voorstellen om de situatie wat aangenamer te maken (twee halve dagen thuiswerk …). Is het probleem daarmee opgelost? Neen, dat niet, maar ik ben wel enorm dankbaar voor haar reactie, het had veel anders kunnen lopen. Is er een oplossing? Zeker en vast, maar die is er enkel in de vorm van een nieuwe job. En die moet je eerst vinden natuurlijk. Dus zette ik mijn jobzoektocht door (waarover later meer), maar voorlopig zonder veel succes. Als er iemand een leergierige communicatiewetenschapper/journalist zoekt, die houdt van schrijven en goed is in co√∂rdineren, plannen en organiseren. Je weet me te vinden.

-Blogbrunch: Na een zware week volgde op de mooiste dag van maart een blogbrunch in Gent. Enorm van genoten, het lekkere eten en de fijne babbels kwamen op het juiste moment. Ondertussen staat er ook een fijn filmpje online dat tijdens de dag gedraaid werd:

-Eten, eten en nog eens eten: Aan eetlust geen gebrek. Naast de blogbrunch werd er taart gegeten met mijn nonkels,tantes en grootvader bij mijn mama thuis. We gingen eten in Koningsbos. Met mijn beste vriendin ging ik naar Burger Folie in Leuven en met m’n tante at ik bij Il Cardinale. En dat het allemaal gesmaakt heeft :-).

-Shoppen: ik ging op 1 maart schoenen kopen met mama in Antwerpen. Afgelopen zaterdag liet ik m’n tante Mechelen zien. Het was grauw en guur weer en de Bruul ligt nog steeds open door werken. Ik moet zeggen dat de stad er zo maar triestig uitzag. Het was de eerste keer dat m’n tante in Mechelen kwam winkelen, dus ik had het liever anders gezien, maar ze zei dat ze het een toffe dag vond. En ik heb er ook van genoten. Door de afstand zien we elkaar veel minder dan vroeger en het was eens fijn om bij te praten. Veel gekocht werd er niet, want dat liet m’n budget niet toe. Dus ging ik voor streepjessokken bij de Hema en een streepjes-T-shirt bij de S. Oliver (ja ik hou wel van streepjes). Zondag gingen we naar het boekenfestijn, maar daar werd er niets gekocht. Ik ben ondertussen al getraind in elke aankoop wikken en wegen, misschien net een beetje te veel.

2015-04-01 16.52.24

Streepjes, streepjes en nog eens streepjes!

Al bij al kan ik tevreden terugblikken op maart. Als nu het weer nog eens in gang wil schieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.