As we speak #1

Leuke rubriekjes genoeg op de blog van Kelly. Zoals ‘As we Speak’, een overzichtje van wat je op dit moment bezighoudt. Ze nodigde ons uit om hetzelfde te doen.

-Lezen: Blogboek en How Blogs Work. Verder probeer ik mijn stapel Cosmopolitans USA uitgelezen te krijgen. Momenteel zit ik op december 2014. Tijd dat ik eens tot in april raak. Ik lees dus al terug wat meer, maar nog altijd niet genoeg naar mijn zin.

-Genieten van: How to Get Away with Murder. Ik heb nog twee afleveringen van het eerste seizoen op de digibox staan. Ma man, hoe goed is dat. Ik ben altijd al fan geweest van de series van Shonda Rimes: van Grey’s Anatomy tot Private Practice tot Scandal. Die hebben soms ook wel eens cliffhangers van formaat, maar bij dit val ik echt van de ene verbazing in de andere.

-Sport: Sinds januari toch een beetje in een loopdipje beland. Niet dat ik ermee gestopt ben, maar 3 keer per week 30 minuten is het maximum waar ik aan toekom. Dat was vorig jaar heel wat anders. Volgens mij heeft het met de loopband te maken, ik ben die grondig moe, maar het blijft voor mij te kou om naar buiten te gaan (ja ik ben een koukleum en ik heb 2 jaar buiten gelopen tijdens de herfst- en winterperiode en dat vond ik nog minder leuk). Deze week voelde ik me wat slapjes en is er niets van in huis gekomen. Tijd dat het warmer wordt en de zon gaat schijnen, zodat ik weer naar buiten kan!

-Van mijn melk door: de beslissing om na vijftien jaar te stoppen met tappen op Rock Werchter. Al een hele week kan ik de slaap niet goed vatten, ik weet dat het de juiste beslissing is, maar toch doet het vreemd aan. Wat gaat dat tegen Werchter zelf dan niet zijn. Ik probeer nu nog aan een combi te raken, omdat ik wel nog naar het festival zelf wil gaan, maar ik ben dus gedoemd tot de wachtlijst. Tegen het festival zelf maak ik sowieso nog eens een lijstje met m’n mooiste momenten aldaar voor op de blog. En als ik niet kan gaan, zal er iets leuk gedaan worden in dat weekend, zodat ik er niet te veel moet aan denken.

Uitkijken naar: het verlengd weekend dat binnen een dik half uur start. Laat die paaseitjes en de rust maar komen :-).

8 thoughts on “As we speak #1

  1. Die How to get away with murder moet ik ook maar eens bekijken dan, want van die andere series ben ik idd ook fan. Waarom ga je niet meer tappen op rock werchter? Want je hebt het er precies toch moeilijk mee, dus waarom dan niet blijven doen? 🙂

    • Zeker doen. Goh zowat heel ons tapteam stopt ermee (we doen daar altijd shiften in verschillende teams). Ons team bestaat uit familie en vrienden en het merendeel stopt er dus mee. Van een aantal wist ik dat al vorig jaar en aantal hebben dat pas dit jaar beslist. Als ik dat vorig jaar had geweten, had ik wsl ook toen die keuze gemaakt. Maar nu heb ik de hele tijd gedacht dat het toen nog niet ons (mijn vriend en ik) laatste jaar was. Ik heb dus geen ‘afscheid’ kunnen nemen van heel het gebeuren. Dat maakt het voor mij moeilijk. En dus ook omdat ik nog naar het festival wilde gaan. Mijn vriend geeft daar geen bal om en die ging vooral voor de sfeer binnen ons team. Alleszins hoewel ik zeker niets tegen de andere teams heb, zou het zonder ons team niet hetzelfde geweest zijn. Vandaar dus de beslissing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.