With every heartbeat …

Als ik ga lopen maak ik gebruik van een hartslagmeter (een oranje polar rs300x). Het helpt me om een goed tempo aan te houden en in conditie te blijven. Soms vindt de hartslagmeter mijn hartslag echter niet. Ik heb hiervoor Polar al aangeschreven, mijn horloge naar hen opgestuurd, maar niks leek te helpen. Dit zorgde vaak voor frustratie aan het begin van elk loopje. Soms duurde het tot tien minuten voor de monitor mijn hartslagzone vond. Dus ging ik op zoek naar een oplossing en ondertussen heb ik die gevonden. Op het net vond ik mensen die een gelijkaardig probleem hadden, bij hen werd het opgelost door elektrodengel op de borstband aan te brengen. Dus besloot ik naar de lokale apotheek te trekken. Daar gaven ze me gel, die gebruikt wordt voor echo’s, op waterbasis. En dit werkt perfect voor me. De apotheker gaf me gratis een klein potje mee om eens te testen en ondertussen maak ik hier al een goede drie maanden gebruik van, aangezien ik slechts een klein beetje moet aanbrengen. Het is echt een opluchting om mij op het lopen te kunnen focussen in plaats van op mijn hartslagmeter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.