Dit waren oktober en november

Maandelijks blik ik terug op wat er op mijn pad kwam. Voordat je het weet is er immers weer een jaar voorbij.

Her jaar vliegt, want alweer moet ik twee maanden combineren. Voor ik aan de rest van mijn maandoverzicht begin, wil ik het even nog kort hebben over de gebeurtenissen in Parijs. Het er niet over hebben, kan ik niet, want het tekende de maand november voor een groot deel. Maar ik vind het ook niet gepast om het tussen de rest van mijn maandoverzicht te plaatsen als ware het een fait-divers.

Net zoals bij velen kwam het hard aan. Op zich is het belachelijk dat zoiets je pas wakkerschudt als het dichtbij komt. Terwijl dit dagelijks ergens in de wereld op veel grotere schaal gebeurt. Toch was het niet anders. Het besef is er dat dit niet het laatste is en dat het ieder van ons kan overkomen. Ik weiger mezelf hierdoor op te sluiten of in angst te leven. Wel ben ik me nog meer bewust dat je van elk moment met je geliefden moet genieten!

Het traditionele overzicht:

Indian Summer: Falderie kreeg gelijk, oktober had nog heel wat mooie dagen in petto. En daar was ik niet rouwig om. Op die manier kon ik de herfst echt wel appreciëren. Met zijn mooie kleuren en helemaal niet koud. Integendeel, soms kon ik zelfs nog eens een wandeling maken in t-shirt.

2015-11-01 16.06.56-1

U2: mijn favoriete band trad nog eens op in België. En voor de eerste keer in jaren trok ik niet naar het buitenland om hen te zien. Ik vind de Heizel qua akoestiek verschrikkelijk. Dus trok ik tijdens de vorige tour naar Wembley en het Stade de France. Dit keer kon ik gewoon naar Antwerpen naar het Sportpaleis. En het was zoals gewoonlijk weer de moeite :-).

2015-10-14 00.39.36

Cinema: ik ging nog eens naar de film. In oktober was dat The Intern. Een feelgood movie die ik echt wel kon smaken. Ik ben fan van Anne Hathaway (zot van The Devil Wears Prada, die film kijk ik elke keer als hij op tv komt). Robert De Niro is uiteraard een schitterend acteur, maar in comedy vond ik hem tot nu toe steeds wat minder. Bij deze zat het wel goed :-). Er was één groot minpunt aan het verhaal waar ik me absoluut niet in kon vinden, maar er zijn misschien lezers die de film nog willen zien. Dus kom me daarover maar eens meer vragen als je hem gezien hebt ;-). In november werd het The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 met mijn broer en zijn vriendin. Ik was echt zot van die boeken. De films vind ik goed, maar de boeken zijn uiteraard beter. Al kan je beide media moeilijk vergelijken.

Boostyourpositivity deel 2: er kwam een vervolg en het was weer plezant. De laatste opdracht heb ik nooit gedaan, want dat ging over kinderen en die hebben we hier niet. Dus ik vond dat ik daar weinig zinnig over te zeggen heb. Op het einde van de actie kreeg ik een mailtje dat er toch terug een blogbrunch kwam. Hier kijk ik alvast erg naar uit.

Libelle Winterfair: ik ging met mijn familie en m’n beste vriendin naar de Libelle Winterfair. Ik vond dat wel eens leuk om gedaan te hebben, maar heb voorlopig niet de behoefte om het volgend jaar terug te doen. Het was wel een fijne dag en gezellige dag op zich :-). Dus misschien keer ik daarvoor nog wel eens terug.

Herfstdip: ik zit elk jaar met een fameuze herfst- en winterdip. De zon trekt weg en mijn energie verdwijnt mee. Ik dacht eerst nog dat ik weer een vitaminentekort had, maar een bloedproef wees uit dat alles in orde was (zo veel te beter). Wel had ik weer lage bloeddruk, maar what’s new? We zullen zien welke richting dat de komende maanden uitgaat. Voorlopig gun ik mijn eigen op tijd en stond rust, omdat ik merk dat dat helpt en dat voor meer energie zorgt tijdens de week. Hoe oubollig dat ook mag lijken.

En hoe bevalt de herfst jullie?

4 thoughts on “Dit waren oktober en november

  1. Ik hou van de herfst! Nu nog zijn sommige dagen zalig warm. En als het dan eens wat regent, kan ik daar écht van genieten…

    Veel plezier op de blogbrunch, vind het echt jammer dat ik er deze keer niet bij kan zijn… 🙁

  2. ik zorg dat ik je deze keer wèl te spreken krijg, de vorige keer had ik een thee-cup mee voor de dolce gusto, dat was toch voor jou hé?? Ik ga anders eens kijken als ik er nog zitten heb 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.