Tip van de dag: de grote iPhone-opkuis

Je weet het of je weet het niet, maar ik ben een Apple-liefhebber. Sinds 2012 heb ik een iPhone in huis. Hoewel ik ze net als veel andere mensen overpriced begin te vinden, denk ik toch niet dat ik snel nog naar een ander soort telefoon zal overschakelen. Want Once you go Mac you never go back, weet je wel.

Je weet het of je weet het niet, maar ik ben zo’n gestructureerd geval. Ik hou van orde, planning en nauwgezetheid. Op bepaalde gebieden toch want mijn huis is momenteel een geordende chaos. Volgens de tests van Insights Discovery is blauw mijn hoofdkleur (vooral op het werk dan), gevolgd door groen. Geel heb ik ook best nog wel veel en rood bijna niet.

Sinds april 2018 is het vaak chaos in mijn hoofd. Da’s niet erg, want dat laat mijn gele kant dan weer meer naar boven komen. Als ik alle creatieve ideeën die de laatste maanden door mijn hoofd zijn gegaan ooit eens kan uitvoeren, dan staat er Vlaanderen nog wat te wachten ;-). Wellicht zullen de meesten wel ergens in mijn crazy hoofd blijven zitten.

Maar goed af en toe wat orde en structuur om dat gele weer vrijheid te geven, kan nooit kwaad. En gisteren stootte ik dus op deze tweet:

Wat een eyeopener was me dat. Ik wist ergens in mijn achterhoofd wel dat dit kon, maar was dit gewoon vergeten. Sinds gisterenavond ziet het ‘bureaublad’ van mijn iPhone er zo uit:

Opgekuiste iPhone 1Opgekuiste iPhone 2

Wat een verademing is me dat seg. Niet eindeloos scrollen om appjes te vinden en weer meer tijd voor chaos op andere plaatsen :-).

En bij jou? Hou jij van een opgekuiste iPhone/smartphone? Of viert de chaos hoogtij? Btw mocht iemand vragen hebben over hoe je dit doet, leave a comment. Dan vul ik m’n post graag aan met die informatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.