The Versatile Blogger Award

I’m back! Op het vliegtuig maakte ik grootste plannen om gisteren (maandag) te bloggen, want dat was m’n laatste dagje verlof voor ik terug begon te werken. En nadat de strijk gedaan zou zijn, de koffers volledig uitgepakt en alles terug proper op zijn plaats zou staan, zou ik vast en zeker nog wel wat tijd hebben. Zaterdag was ik een wrak. Daar had ik me aan verwacht, want het is niet de eerste keer. We waren om 7.15u aangekomen op Zaventem, gewacht op de koffers, de trein naar Mechelen genomen. Tussendoor werden er ook al wat wasjes gedaan. Daarna was het middag, legde ik mij neer voor een kort dutje en raakte ik niet meer wakker. Raar maar waar sliep ik ‘s nachts ook best goed. Dus dacht ik: dit keer ben ik er snel vanaf van die jetlag. Ik ruimde hier al gedeeltelijk op, we gingen een bestelling oppikken en ik streek wat al kon gestreken worden. Een overvol wasrek dat droogt niet zo goed, zeker niet aangezien het hier zo koud is :-(.

En dan kwam zondagnacht. Om 1u ‘s nachts werd ik wakker en deed ik geen oog meer dicht. De wekker stond om 9u30 voor mij. Kwestie van niet tot de middag te slapen. Die wekker heb ik afgeduwd en om 11.30u ben ik opnieuw wakker geworden :-(. En ik had zo veel plannen: ik zou gaan lopen, alles zou hier opgeruimd raken. Ik zou het eten voorbereiden, ik ging nog wat kaartjes halen in de winkel … Het is wel allemaal gelukt hoor, maar het lopen ging veel minder vlot dan gehoopt en uiteindelijk was ik pas om 21.30u klaar met alles. Afgelopen nacht was het weer zover. Met het verschil dat ik nu na 3u slaap moest opstaan om te gaan werken. Op zich allemaal niet erg, want het was leuk om al wat collega’s terug te zien en nu kom ik hopelijk eindelijk terug in het Belgische ritme. Maar het werd daardoor een lange dag.

Maar soit waarvoor we hier zijn. Trijnewijn nomineerde me tijdens onze vakantie voor de Versatile Blogger Award. Merci hiervoor :-).

versatileblogger

Waarover gaat het precies:

The Versatile Blogger Award maakt je blog bekender en zorgt ervoor dat je andere leuke bloggers ontdekt. Het is de bedoeling dat je zeven feitjes over jezelf vertelt. 

De regels voor deze award zijn als volgt:
– bedank de persoon van wie je de award kreeg (gebeurd bij deze)
– inclusief een link naar hun blog
– vertel 7 feitjes over jezelf
– nomineer 15 blogs/bloggers die je onlangs of regelmatig bezoekt!

Zeven feitjes over mezelf:

 • Ik kan niet tegen kou. Ik heb het meestal pas warm rond de 23 graden en liefst nog wel enkele graden meer. Afgelopen zomer was dus ideaal voor mij. Het gaat zelfs zo ver dat ik kippenvel krijg bij een briesje bij 30 graden (en meer) en dat ik na een hete dag onder m’n tv-dekentje kruip. Want het is dan toch wel al best koud ;-).
 • Om die reden droom ik ervan ooit een huis in het buitenland te kopen. Liefst LA (daarover later wel eens meer). Ik vind het al bij al wel niet zo slecht in België. Dus ik weet niet of het een vaste woonst zou worden. Mocht het hier niet zo koud worden in het najaar, dan vertrok ik niet, want ik vind het hier dik oké! Maar het einde van de herfst en vooral de winter, het ligt me niet! Jammer genoeg ontbreekt het me aan budget voor een buitenverblijf.
 • Ik ben zot van Disney en alles wat daarmee samengaat. Tijdens de laatste dagen in LA trokken we dan ook naar Anaheim voor Disneyland (al voor de tweede keer trouwens, want drie jaar geleden waren we daar ook geweest). Maar ik word dan wel misselijk in alles wat snel en overkop gaat, misselijk word. Denk Vogel Rok in den Efteling, Big Thunder Mountain in Disneyland Parijs. Dat is al genoeg om mij ziek te maken. En ja ik heb dat proefondervindelijk getest. Dan kruip je in zo’n pretpark natuurlijk enkel in de ‘baby-attracties’. Ik vind dat allemaal geweldig, maar voor m’n gezelschap is er op zo’n moment niets aan. Ik ben wel altijd bereid om te wachten aan andere attracties.
 • Ik ben serieverslaafd. Vorig jaar volgde ik op een bepaald moment een twintigtal series tegelijkertijd. Het is echter zo onhoudbaar geworden dat ik besloten heb daar een einde aan te maken, waarover ook later meer :-).
 • Ik hoop ooit triatlons te kunnen doen (korte weliswaar, ik ambieer geen volledige of halve triatlons), omdat het mij een leuke en afwisselende sport lijkt. Helaas kan ik absoluut niet goed zwemmen. Tot het moment waarop dat opgelost is, zit het er absoluut niet in. Ik leerde pas zwemmen in het vierde leerjaar, na privéles, anders was mij dat ook nooit gelukt. Na tien lessen kon ik enkel schoolslag met mijn hoofd boven water en dat vond ons mama toen voldoende (begrijpelijk, het kostte ook genoeg). Ik kan dus geen crawl en ook schoolslag met het hoofd onder water lukt meestal niet. Ik kocht onlangs een neusknijper om dit op te lossen, maar ik heb dit nog niet getest. Om in open water te kunnen zwemmen, moet ik mijn niveau serieus opkrikken. Ik maak me nl. geen illusies, dat is nog een pak moeilijker dan in een gewoon zwembad. Stap 1 is dus crawl leren zwemmen. Een paar jaar terug deed ik hiertoe een poging in Lier, maar het waren lang niet genoeg lessen om het te leren (dat zei de leerkracht al op voorhand). Tussendoor ging ik zelf oefenen (wat ze ons had aangeraden), maar toen ik zag dat het hopeloos was, heb ik het opgegeven. Ik wil het nog altijd leren hoor. Dus als er iemand een goede privéleerkracht zwemmen voor volwassenen kent, die in de buurt van Mechelen lesgeeft, be my guest … Misschien kan ik er dan wel tijd voor maken. Ik zwem nl. best wel graag, maar omdat ik met m’n hoofd boven water zwem, heb ik achteraf altijd nekpijn. Anders zou dat allemaal perfect gaan, want er is hier een zwembad vlak om de hoek.
 • Ik wil graag zo eens een kleurenadvies + styling laten doen, zoals Kelly onlangs deed. Al lang voor dat artikel trouwens, maar budgetmatig is het er voorlopig nog niet van gekomen. Voorlopig wil ik dat hier laten doen. Hopelijk komt het er ooit van. Eerst nog wat sparen. Al denk ik dat het qua styling tegenwoordig wel minder erg met mij gesteld is dan een paar jaar geleden. Maar een beetje hulp kan nooit kwaad.
 • Ik ben een avondmens. Elke morgen neem ik mij voor om vroeger in mijn bed te kruipen (voor zover dat gaat natuurlijk, want als je drie uur moet wachten na je laatste maaltijd …), maar vaak vind ik ‘s avonds een tweede adem en is die vermoeidheid weg. Op vrijdag krijg ik meestal wel m’n klopke :-). En de tijd waar ik sliep van half vier ‘s nachts tot 12 uur ‘s middags is gelukkig ook gepasseerd.

Bon, omdat ik helaas redelijk laat reageer op deze tag, ga ik geen nieuwe bloggers nomineren. Ik zag hem nl. hier en daar al verschijnen op de blogs die ik volg. Maar als je jezelf geroepen voelt, doe gerust mee :-). En laat het dan hier in de comments weten, zodat we kunnen meelezen!

5 thoughts on “The Versatile Blogger Award

 1. over die triatlon. Ik heb zaterdag in Mechelen meegedaan met de bedrijventriatlon waar ik de 1100m zwemmen in open water voor mij nam.
  Ik plan er één dezer een verslagje van te schrijven … ik kan al zeggen dat het niet hetzelfde is als 44 lengtes in het zwembad.
  Ik ga je ook eens de gegevens van een zwemleraar in het Mechelse doorgeven (coloma) .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.