Kind van de 90’s

Ik ben geboren in ’85. Toch voel ik mij eerder een kind van de 90’s. Wellicht omdat ik mij van de periode daarvoor bitter weinig herinner. Deze week was het 90’s week op q-music. Ik heb er ten volle van genoten. Ten eerste omdat ik van lijstjes hou, altijd en overal. Op de radio betekent zo’n lijst overigens dat je een week lang geen herhaling van nummers krijgt. Wat al eens fijn kan zijn. Ten tweede is het de muziek waarmee ik ben opgegroeid. Er hangen leuke herinneringen aan vast uit de lagere school en de eerste jaren van het middelbaar. Ik heb mij trouwens fors moeten inhouden om op mijn werk niet te zingen. Vandaag heb ik een halve dag van thuis uit gewerkt. Ik hoop dat de buren niet thuis waren, in ons rijhuis zijn de muren nl. nogal dun :-D.

Ik was in de jaren 90 serieus fan van de Backstreet Boys. Er was een periode waar ik daar vooral over zweeg, maar tijdens de afgelopen week was ik steeds blij als er een nummer van hen passeerde. Dat ik hun nummers nog steeds van voor naar achter ken, zegt al genoeg. Na het zware verhaal dat ik woensdag deelde, sluit ik de week op mijn blog af met een positieve noot, mijn favoriete nummer van hen. Voor de fans geniet ervan, voor de haters laat deze kelk aan jullie voorbijgaan ;-).

Bij q-music zitten ze ondertussen aan nummer 14. Ik ben benieuwd wie er op één staat.

5 thoughts on “Kind van de 90’s

  1. Ja haha Backstreet Boys: wat een goede tijd was dat zeg hihi. Ik ben echt gek op jaren 90 muziek. Stiekem luister ik er toch wel vaak naar. Liefs, Deisy

  2. De 90’s waren fout, all over the place en geweldig in één keer. Two unlimited, the venga boys, Aqua, Get Ready….ik hoor dat nog altijd graag ook al ben ik steeds fan geweest van de hardere muziek

  3. Wij gaan in april naar een 90’s-feestje.. ben benieuwd wat dat gaat geven. Het is immers de muziek uit mijn kindertijd, en hoe fout ook, niets leuker dan meebrullen met de Spice Girls hé?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.