Dit waren juni en juli

Maandelijks blik ik terug op wat er op mijn pad kwam. Voordat je het weet is er immers weer een jaar voorbij.

In juni sloeg ik deze post over en juli was voorbij voor ik het wist. Dus daarom begin augustus even een combinatie van beide maanden. Voor zover ik nog weet wat mij in juni allemaal bezig heeft gehouden.

-Nieuwe job: Op 1 juni startte ik op mijn nieuwe job en die bevalt me gelukkig erg goed. Gedaan met mij op zondagochtend al slecht te voelen, omdat ik de volgende dag moet gaan werken. Vorige week woensdag had ik een gesprek ik voor de vaste functie, blijkbaar zijn daar heel wat reacties op gekomen. Dus het is duimen dat ik mag blijven!!!

-Komkommertijd op tv: in de zomer is er echt geen bal op tv, dus hoopte ik wat boeken te kunnen lezen. Tot zover dat goede voornemen, want er kwam dus niets van. Ik keek wel heel wat afleveringen van Vive le vélo. Al jaren vind ik dat een prachtig programma en ik ben bovendien ook een wielerliefhebber. Toen ik journalistiek studeerde wilde ik sportjournalist worden. Het is bovendien altijd een droom van me geweest om eens aan Vive le vélo te mogen meewerken, of als dat niet lukt, ooit eens in het spoor van de Tour te rijden. Wie weet lukt het me wel eens. Wie weet niet, maar ik heb ook dit jaar weer genoten van het programma.

Verder zag ik True Detective – seizoen 1 via Play More. Het duurde even voor ik erin mee was, maar daarna heb ik het mij geen seconde beklaagd. Het is weer zo’n serie waarvan het al van de begingeneriek goed zit. Momenteel zijn ze de serie op Canvas aan het uitzenden en ik kan ze alleen maar aanraden. Ik ben ondertussen aan seizoen 2 begonnen, maar daar ben ik tot nu toe veel minder van overtuigd. Ten slotte kijk ik ook nog steeds trouw naar Pretty Little Liars. Blijkbaar zou ik tegen 11 augustus (wanneer het zomergedeelte van seizoen 6 eindigt) eindelijk moeten weten wie ‘A’ is. Daarna zou er tegen januari een sprong in de tijd gemaakt worden voor het tweede deel van seizoen 6. Op de blog van Josie las ik dat zij Orange is the New Black terug heeft opgepikt. Daar ben ik vorig jaar ook aan begonnen, maar dat heb ik dan tijdens de herfst opgegeven, omdat ik al tientallen andere series kijk tijdens de herfst/winter. Series genoeg nog om te kijken en dus blijven de boeken maar liggen. Soms is de avond zo voorbij. Eventjes gaan lopen, eten, nog wat blogberichten lezen. Mijn achterstallige Cosmopolitans doornemen. En dan is het weer tijd om in m’n bed te kruipen.

-M-eatery: met twee vrienden van me ging ik eten bij het Mechelse M-eatery. En ja dat heeft gesmaakt, al at ik wel al eens betere steak bij Bovis. Maar deze kwam toch op een mooie tweede plaats.

-Zon, zon zon: de Belgische zomer had al veel moois voor ons in petto. Je hoort mij zeker niet klagen, want ik hou enorm van dit weer. Hoe warmer hoe liever.

-Gaan shoppen: In het begin van de maand juli kocht ik een kleedje in solden bij Lily in Mechelen. Op maandag 27 juli gingen we shoppen in Antwerpen in de hoop daar nog wat deals te doen. Toch nog wat dingen gescoord (een nieuwe portefeuille, twee playsuits, een blouse, een t-shirt en teenslippers), al was het meeste uiteraard al nieuwe collectie (zoals ik zo vaak voor heb), maar ik was toch blij met ‘de buit’.

Playsuit van bij Paleis Antwerpen

Playsuit van bij Paleis Antwerpen

-Een koersfiets gekocht: dat stond al langer op de planning. Het is een instapmodel, want je weet maar nooit dat het me niet bevalt. En voorlopig rijd ik nog met gewone pedalen. Dat bleek gisteren ook maar best, want ik voelde me helemaal nog niet zeker tijdens het eerste ritje. Maar naar het einde toe begon dat gelukkig al wat te beteren. Ik blijf daarbovenop ook nog lopen hoor, dat blijft toch m’n voorkeurssport :-).

2015-08-02 17.26.48

-Cinema’ke gedaan: we hebben hier een bioscoop om de hoek en toch gaan we veel te weinig. Uit nostalgie wil ik al een dikke maand Jurassic World zien, maar dat is er nog steeds niet van gekomen. Vrijdag werd het Pitch Perfect 2, omdat ik echt zot was van die eerste film. De tweede viel wat minder goed mee, zoals dat vaak is met sequels, maar toch een aantal keer heel hard gelachen met Rebel Wilson.

Voilà twee maanden waarin heel wat te gebeuren stond. En ook voor augustus staat gelukkig er heel wat leuks op de planning :-). Ik heb er alvast veel zin in!

7 thoughts on “Dit waren juni en juli

  1. Jurassic World is best een goede film! Beetje voorspelbaar en al maar wel goeie special effects en aaah een romance uiteraard.
    Een vrijgezellen is zo leuk he, gewoon samen zijn met vriendinnen en leuke dingen doen! Heb er zelf nog geen gehad (ah nee duh) maar vond degene die ik al heb mogen doen voor n vriendin onlangs gewoon een superleuk dagje quality time!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.