Dit waren augustus en september

2015-09-17 18.58.34Maandelijks blik ik terug op wat er op mijn pad kwam. Voordat je het weet is er immers weer een jaar voorbij.

Opnieuw een combinatie van twee maanden. Eind augustus bracht ik namelijk in de VS door en zoals jullie weten, lukte het daar niet echt om te bloggen.

Zon, zon, zon 2: ook augustus was heel zonnig en daar pakte ik het van. Al was dat toch nog wat minder dan gedacht. In Amerika ontdekte ik pas echt dat ik toch nog wat meer tijd buiten kan doorbrengen. Maar ik kon alvast veel lopen in de zon!

Microben: half augustus kreeg een lelijke verkoudheid mij te pakken. Leuk was anders, maar na 1,5 week was dat ook weer voorbij :-).

Bezoekje aan het labyrint: ik ging met mijn familie naar het labyrint van Barvaux.  Het thema dit jaar was Peter Pan met een bijbehorende schattenjacht. Echt superleuk om eens te doen. Afgelopen weekend was wel het laatste weekend dat het open was, maar ze doen dat daar elk jaar (met een ander thema weliswaar). Dus zet het zeker in je agenda voor volgende zomer :-)!

labyrintVaste job: eind augustus kreeg ik van mijn verantwoordelijke te horen dat ik mag blijven. Ik kreeg het vast contract aangeboden. Hoera :-)! Supercontent dat ik was en ben. Ik voel me echt goed bij ons op het bureau, doe de job graag en heb supertoffe collega’s. En dat de stress van het tijdelijke wegviel voor onze reis was natuurlijk ook goed meegenomen.

Lekker eten: ik ging met m’n beste vriendin bij Roger Van Damme eten en dat was, net zoals de vorige keer dat ik er kwam, top. Niet alleen de desserts trouwens. Een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt.2015-08-22 13.00.16-1USA: We gingen eind augustus-begin september op reis naar de States. En dat was dik de moeite: warm, mooie landschappen en superleuke dingen gedaan (ik hoop er sowieso in oktober nog eens één of meerdere blogposts over te schrijven).

Cadeautje: Op het werk kreeg ik een leuke brooddoos in het kader van de Vitaliteitsactie. Ze moet ons aanmoedigen om zelf onze lunch naar het werk mee te brengen (dat doe ik al dus geen moeite voor mij) en was gevuld met gezonde snacks. Altijd leuk om terug te komen en een cadeautje op je bureau te vinden.

2015-09-22 16.08.28-2Herfst of toch niet?: Na onze reis waar het elke dag rond de 30 graden of meer was, werden we hier midden in de herfst gedropt. Toen we hier zaterdagochtend 19 september aankwamen, was het een 8-tal graden. Resultaat grumpy me! Ik heb een hekel aan koude. Voor mij voelde de 18 graden van zondag 20 september dan ook totaal niet warm aan. Ik had bovendien een zware jetlag, dus veel kon ik van die dag niet genieten. Gelukkig waren er ons nog meer mooie weekends gegund. Ik kwam weer op Belgische-modus en vond het dus wel lekker warm :-). Het had nog even mogen blijven duren, maar het lijkt nu gedaan met het mooie liedje.

4 thoughts on “Dit waren augustus en september

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.