As we speak #2

Ik dacht dat ik hier al meer van As we speak had gedaan, maar ik vind er maar eentje terug, tenzij ik erover kijk. Tijd dat ik deze leuke rubriek van Kelly eens vanonder het stof haal.


-Gezondheid: ik ben sinds dinsdag terug aan het werk en dat viel me verdorie zwaar. Dinsdag was ik moe, woensdag zat ik als een zombie achter mijn pc. Donderdag en vrijdag waren gelukkig betere dagen. Vandaag ben ik weer heel moe en was ik graag met de fiets gaan rijden, maar het zit er niet in. Ik heb met mijn verantwoordelijke besproken dat ik dit weekend beslis of ik voor deeltijdse werkhervatting moet gaan. Iedereen zegt me dat ik goed naar m’n lijf moet luisteren, want dat dat het belangrijkste is. Klopt volledig, maar mijn lijf neemt me dus constant in de maling. Soms voel ik me supergoed om dat de dag erna te kunnen bekopen. Een gevoel dat ik nog herken van toen ik klierkoorts had. Ik weet dus momenteel echt niet of ik nu best deeltijds aan de slag ga of fulltime blijf werken. De ene dag lijkt dat laatste met gemak haalbaar, de andere weer niet. Hopelijk ben ik er tegen zondagavond uit :-).

-Lezen: Sinds mijn diagnose kwam ik er minder aantoe als daarvoor, maar ondertussen heb ik Het Smelt uitgelezen en ben ik bezig in Paper Towns van John Green. Een verslag van de boeken die ik sinds maart las, volgt nog (dat zijn er maar twee hoor).

-Sporten: tijdens mijn arbeidsongeschiktheid heb ik gelopen en op de fiets gezeten, maar nu is het even niet combineerbaar met het werk (door mijn gezondheid). Hopelijk kan ik morgen wat lopen (op de loopband eventueel) en kan ik eens ik terug in mijn ritme ben, of dat nu halftijds of voltijds is, weer volop sporten.

-Kijken: Net de laatste aflevering van dit seizoen van Grey’s Anatomy gezien. Wat blijft dat een goeie serie. Verder kijk ik naar The Voice, maar ik vind het dit jaar een zeer tegenvallende lichting. Voor mij zat de winnaar in team Bart (Lisa of Robin). Aangezien Lisa eruitligt, is het dan Robin voor mij. In de rest van de teams zijn m’n finalisten: Leen, Camille en Sophie. Vorig jaar vond ik dat een veel moeilijkere keuze. Niet dat het daarom gaat kloppen, want als ik de coaches hun commentaar hoor, heb ik blijkbaar wat sommige kandidaten betreft stoppen in mijn oren. Ik ben gewoon niet erg onder de indruk. Kans is groot dat Jan voor team Bart naar de finale gaat. Ik vind hem een geweldige man, maar het is The Voice. Dan is Robin toch stukken beter, of zie ik dat verkeerd? Verder kijk ik natuurlijk weer naar het fantastische Game of Thrones, Duivelse vrouwen en Jani gaat.

-Helemaal klaar voor: de maand juni, want dan staan er veel leuke dingen op het programma en het EK begint dan! Maar eerst nog de maand mei, op 29 mei gaan we nog naar Krachtboer om er van de kookkunsten van Kobe Desramaults te proeven.

10 thoughts on “As we speak #2

 1. Ik volg je helemaal wat The Voice betreft! Jan is een geestige figuur op het podium, maar qua zang toch echt geen hoogvlieger. Ik vind Robin goed en Lola. Al vind ik de nummerkeuzes ook zo slecht dit jaar. Vooral in team Bent is het wat mij betreft echt saai gewoon. Maar toch blijf ik kijken ;-).

 2. Ik volg je ook helemaal wat betreft The Voice. Ik denk dat Bart een grote kans maakt met zijn team. Al had ik heel graag Lisa ook zien verdergaan.
  Mijn persoonlijke favoriet is Sophie, al is het wel een erg bizar meisje… 🙂

 3. Ik ben ook niet echt onder de indruk van The Voice. Ik schrok dat Janna eruit lag!
  Ben jij ook een EK fan? Ik kijk daar ook al naar uit 🙂
  Veel goede moed op je werk!
  X

  • Ja ik vond die stukken beter dan Gilles, maja dat heeft met de publieksstemmen te maken. En ja hoor, ik heb jarenlang erg veel voetbal gekeken. Champions League, verslagen van de competitie, ik was en ben ook een Club supporter (want dat blijf je ?). Maar de interesse voor voetbal is met de jaren echter weggeëbd. Het EK en WK blijf ik echter met veel plezier volgen en daarna is er nog de Tour en de Olympische spelen. Een geweldige sportzomer ?.

   Dankjewel, ik heb nog altijd veel zin om te gaan werken. Dat helpt. Ik hoop dat ik het binnenkort terug kan combineren met wat sport.

 4. Idd erg teleurstellend The Voice dit jaar. Ik kijk er nu alleen nog naar tijdens het strijken en dat zegt genoeg (lees: is voorbehouden voor de saaie programma’s). Jani gaat vind ik dan weer geweldig!
  Ik las Paper Towns in Tenerife. Vond het zo’n slecht einde dat ik het boek daar heb achtergelaten, wat ik anders NOOIT doe. Misschien ook al een beetje met de verhuis on mijn achterhoofd (hoewel een boek weinig verschil maakt), maar toch … Laat weten hoe jij het vond!

  • Donderdag heb ik hem uitgelezen, vond het in vergelijking met Fault in Our Stars een teleurstelling, heb hem dan ook maar twee sterren gegeven op Goodreads. En ik ergerde mij dus vooral aan die Margo, echt een op aandacht belust wicht. Het einde vond ik niet echt een teleurstelling, maar mss was dat omdat ik al niet echt een happily ever after verwachtte. Ik kan de film sinds kort ook zien op Play More. Daarstraks zag ik de trailer en ik heb wel het gevoel dat ik een deel van de charme verloren ben door het boek in het Nederlands te lezen. Als ik ooit nog iets lees van John Greene zal het in het Engels zijn.

 5. Ik ben heel blij te lezen dat je er bovenop aan het krabbelen bent en tijd vindt om te genieten! TVVV trok dit jaar op niet veel, voor mij sprong er niemand bovenuit behalve Lisa en ja die lag er dan al uit, phoe. Jani gaat heb ik met veel plezier gevolgd! Maarreuh.. uitkijken naar het EK? say whaaaat? 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.