Plannen in de war!

Het was me de week wel. Het plan was om zeker iets te schrijven op de blog. Ofwel rond de mensen die ervoor zorgden dat onze trouwdag echt een prachtige dag werd. Of iets over onze reis om wat tips te verzamelen. En dan sneller dan ik kon verwachten waren ze daar …

2015-08-10 21.14.14bacterieën. Mijn man had er verleden week al drie dagen mee thuisgezeten en vorige week vrijdag begon het bij mij ook op te komen. Ik had het nog niet echt door, want het was enkel wat keelpijn en dat krijg ik al eens van mijn maag ook. Maar zaterdag was het heel duidelijk. Dat vieze virus had mij ook te pakken gekregen. Ik ben altijd een lastige zieke geweest. Als tiener liep ik dan heelder dagen te zagen. Wel, echt gebeterd is dat nog niet en zeker niet als het een prachtige zomer is en ik buiten wil zitten. Of mijn conditie terug wil opkrikken, zodat ik in Amerika lange wandelingen kan doen in de nationale parken zonder uitgeput te raken.

Ik bleef wel aan de slag op het werk, want er was gewoon veel te veel te doen. Dinsdag dacht ik dat ik mijn dieptepunt bereikt had, maar woensdag werd het alleen maar erger. Mijn ‘kleenexen’ waren tegen dan op en dus nam ik uit noodzaak keukenrol mee naar het werk. Op het einde van de werkdag was die voor de helft opgebruikt en werden er nieuwe zakdoekjes aangekocht om mijn neus wat te sparen. En dan opeens, donderdag, ik voelde mij beter, ik dacht dat ik ervan af was. Ik maakte plannen om zaterdag op de loopband te kruipen. Tot ik deze nacht wakker werd met barstende hoofdpijn. Is het een terugslag van deze week niet voldoende te rusten? Het is mij een raadsel. Ik hoop alleszins dat het morgen beter is, want dan gaan we naar het Labyrint in Barvaux met de families van mijn man en van mij. Iets waar ik enorm naar uitkijk, aangezien we daar ongeveer 14 jaar geleden ook kwamen, tijdens een kamp met de vereniging van mindervaliden waar mijn man en ik allebei begeleider bij waren. Dat was toen de max en dat lijkt me nu nog steeds zo. Duimen dus dat ik me morgen stukken beter voel :-)! Vandaag maak ik er nog het beste van en hopelijk kan ik dan volgende week nog aan de posts beginnen die op de planning stonden.

4 thoughts on “Plannen in de war!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.